Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pop up concept store Gekaapt

Er is weer een leuke pop up store gesignaleerd in Amsterdam! Sinds gisteren kan je op de Bilderdijkstraat 131 namelijk terecht bij pop up concept store Gekaapt.

Gekaapt heeft naast een bar met organic coffee en lunch een behoorlijk uiteenlopend assortiment van interieur, kleding & accessoires; van industrieel vintage tot etnische vangsten. Van zachte kussens tot strak wit marmer. Van Marokkaanse poefjes tot stijlvolle stadsfietsen. Van handgeverfde eco shirts tot aan caps & leren tassen. Van festival tot vintage en van vetplantjes tot veldbloemen. Merken die je onder ander kan tegenkomen zijn Cup of Jo, GeitenWollenShirts, Lekker Bikes en Studio JUX.

Gekaapt opende op 15 oktober voor het eerst haar deuren en zal de aankomende 6 maanden te bezoeken zijn aan de Bilderdijkstraat.

Openingstijden:
Maandag: 12 uur – 19 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10 uur – 19 uur
Zaterdag: 10 uur – 18 uur

Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pop up concept store Gekaapt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Een kopje koffie met een jeans 'on the side'
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Pop up concept store Gekaapt

  1. Anniek de Hoop

    Dit ziet er ernstig leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *