Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Open your city - heineken - Daily Cappuccino

Op ontdekkingsreis in je eigen stad

Je eigen stad, waar je woont of waar je bent opgegroeid, ken je vaak op je duimpje. Van hip koffiebarretje tot kroeg op de hoek en van bruisende nachtclub tot het pannenkoekenrestaurant aan dat gezellige pleintje. De stad heeft voor jou geen geheimen meer… Althans, dat denk je. Je vervalt immers toch al snel in vaste rituelen; toch maar weer een koffie bij dat zelfde barretje en die sushi in dat ene restaurant was toch zo goed? Dan ga je daar toch gewoon nog een keer naar toe….

Om die gewoontes te doorbreken daagt Heineken je in hun nieuwste campagne uit om (opnieuw) op ontdekkingsreis te gaan in je eigen stad (óf een ander stad), en laat jou de plekken zien die je nog niet kent of waar je normaal niet kunt komen. De plekken waar het gebeurt. Dit doet Heineken met een reeks creatieve, inspirerende filmpjes onder de titel “Open Your City”.

In het nieuwste filmpje staat Rotterdam centraal en laat Rotterdammer (en ex-Jakhals) Sjoerd van Oortmerssen 2 Rotterdamse jongens hun eigen stad op een heel andere manier kennen. Middels opdrachten komen de 2 jongens op allemaal nieuwe, hippe en onbekende plekken. Erg toffe manier van city-marketing. Aankomend weekend ga ik zelf de havenstad ontdekken voor een travel guide op Daily Cappuccino, benieuwd of mijn ervaringen net zo positief zijn als in de video!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over dit onderwerp, willen we wel aangeven dat het een Sponsored Post betreft.

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Op ontdekkingsreis in je eigen stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *