Lobby Mercure Amsterdam City

Lobby to love: Mercure Amsterdam City

Mijn associatie met ‘Mercure Hotel’ was die van een vrij zakelijk en afstandelijk hotel. Niets is echter minder waar, zo bleek bij de heropening van de vestiging Mercure Amsterdam City.

Heropening Mercure Amsterdam City

Mercure Hotel Amsterdam City verbouwde afgelopen tijd haar lobby grondig. De heropening was reden voor een feestje. En gelijk hadden ze. Want een hotellobby als deze, verdient wel een feestje. Waar de meeste hotellobby’s nu niet de plek zijn waar je kunt of wilt werken, ontmoeten of genieten van een diner, is de nieuwe lobby van Mercure Amsterdam City met recht aangenaam. En niet alleen voor wie ook in het hotel verblijft.

Herontdek Mercure Amsterdam City Heropening Mercure Amsterdam City lobby Amsterdam City

Alles voor de needy reiziger

We reizen meer, dus we willen meer. Veranderende behoeftes van hotelgasten waren dan ook de aanleiding voor de renovatie. Het nieuwe Mercure-concept biedt dus een interieur waarin je je thuis voelt, maar ook een breed scala aan nieuwe voorzieningen.
Zo checken de hosts je in op de plek die jou het beste uitkomt: aan de balie, bij de flexwerkplekken of aan de bar. Ook voor uitchecken hoef je niet meer in de rij, simpelweg je key card deponeren is genoeg. Helemaal leuk is de bootservice die hotelgasten naar het centrum van Amsterdam vaart.

Lobby Mercure Amsterdam City heropening Mercure Amsterdam City Terras Mercure Amsterdam City

Let’s talk food: ”Flavours from the cellar”

Aangename omgeving en fijne faciliteiten dus. Maar wat een verblijf (of bezoek) in Mercure Amsterdam City extra leuk maakt, is de menukaart. Mercure introduceert in Amsterdam het Flavours from the cellar concept. Ieder hotel geeft zijn invulling aan de menukaart door met lokale partners samen te werken. Nederlandse Mercure hotels onderscheiden zich met bijvoorbeeld jenevers, lokale bieren en lokale wijn. Ik probeerde een wijn uit Maastricht. Heer-lijk!

Lees ook:  4 x de leukste festivals en evenementen om warm van te worden

bier bij Mercure Lokaal bier bij Flavours from the cellar Flavours from the cellar Flavours from the cellar - wijn

Tested & approved

Voor een diner of borrel kun je dus prima terecht in Mercure Amsterdam City (check ook het – verwarmde – terras aan de Amstel!). En voor wie blijft slapen, wacht ‘s ochtends een buffet waar fans van hotelontbijtjes (guilty!!) heeeel blij van worden…

Uitzicht Privilege hotelkamer

1 comment on “Lobby to love: Mercure Amsterdam City

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *