Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
bluebell-coffee-travel-kit-daily-cappuccino

Koffie travelkit

Voor die-hard koffieliefhebbers die ook van reizen houden zijn de druiven soms zuur. Natuurlijk is er altijd een kans dat je in een klein dorpje bij de lokale barista de een uniek kopje espresso vindt. Maar hoe groot die kans werkelijk is, weet iedereen die  veroordeeld was tot een slap bakje uit de automaat bij de lokale benzinepomp. Nee, als je echt van koffie houdt is reizen niet altijd een pretje. Tot nu dan!

timbuk2-blue-bottle-coffee-portable-thumb-620x516-92218

Koffieketen Blue Bottle Coffee en tassenmaker Timbuk2 staken de koppen bij elkaar en kwamen met een oplossing: de Travel Kit. Een robuuste canvas tas met alle items om ook op reis je eigen kop koffie te brouwen. Een RVS koffiemolen met je eigen instelling voor de perfecte maling, een filterhouder, filterzakjes en twee emaille kopjes. Allemaal slim ingepakt. Het enige wat je zelf moet regelen is heet water. Met de speciale vilten bekerhouders hoef je trouwens niet bang te zijn om je handen te branden. En als je dan toch die parels van koffiebonen tegenkomt ergens bovenop een berg. Dan kan niet je nog stoppen om een goeie bak koffie te zetten.

timbuk2-bluebell-coffee-2014-06-630x472

timbuk2-bluebell-coffee-2014-04-630x472

timbuk2-bluebell-coffee-2014-09-630x472

timbuk2-bluebell-coffee-2014-10-630x472

2 comments on “Koffie travelkit

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *