Houten portemonnee

Houten portemonnee

Het Nederlandse Lumbr maakt houten producten. Nieuw in het assortiment is een houten portemonnee. En dat is praktischer dan je denkt.

houten portemonnee backDe Lumbr Børs is een plat houten doosje met een elastiek. Een uitsparing biedt ruimte aan je muntjes of een sleutel, terwijl je hem dan met je pasjes afdekt. Niet alle pasjes die je tegenwoordig hebt, maar een stuk of drie lukt zeker. Het is waarschijnlijk geen vervanging voor je huidige portemonnee (met allerlei pasjes, geld en documenten), echter, het is een prima alternatief voor een avondje stappen, een middag op het terras (moet het wel wat beter weer zijn) of gewoon als je geen tas bij je wilt hebben voor die dikke portemonnee. De Børs is ideaal om hem in de broekzak mee te nemen.

De houten portemonnee is met 19 euro schappelijk geprijsd. Hij is te krijgen in drie houtsoorten: bamboe, walnoot en zebra.

Onze partners van de TestHut deden een duurtest met de portemonnee om te kijken of de muntjes geen krassen maken op de pasjes. Die test pakt goed uit, zie onderstaande video. Hierin is overigens ook de nieuwe T1M3 te zien, een houten horloge van dezelfde leverancier.

Lees ook:  Gezamenlijk album van je feestfoto's

4 comments on “Houten portemonnee

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *