Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars

Een weekendje Amsterdam in het vooruitzicht? Maar nog op zoek naar dat ene knusse hotelletje, dat tegelijk bruisend centraal ligt maar je ook van de nodige rust voorziet? Dan is Hotel Dwars in hartje Amsterdam een aanrader. Dwars zetelt naast de levendige Utrechtsestraat met haar vele winkels en eetgelegenheden en is daardoor een perfecte uitvalsbasis voor een nachtje stappen maar ook voor een dagje cultuur.

Het voormalige hostel is omgebouwd tot een erg geslaagd hip vintage hotel. Verantwoordelijk voor de aankleding van de 9 kamers zijn de dames van de website ‘Things I like things I love’. Interieurinspiratie doe je zeker op in je kamer; om extreem hebberig van te worden…

Ontbijt moet je wel zelf verzorgen, maar dat is geen straf gezien de buurt waarin het hotel ligt. En handig; op de website van Dwars kun je de leukste tentjes vinden in de Utrechtsestraat die je nog even in de feeling houden van het hotel. Super-goedkoop is een kamer helaas niet (houdt rekening met ongeveer 150 Euro voor 1 nacht), een Amsterdamse ervaring rijker ben je echter wel…

Hotel Dwars
Utrechtsedwarsstraat 79
Website: www.hoteldwars.nl

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Lees ook:  VW-camper voor een week - met DailyCappuccino korting
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Hotel Dwars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *