Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars

Een weekendje Amsterdam in het vooruitzicht? Maar nog op zoek naar dat ene knusse hotelletje, dat tegelijk bruisend centraal ligt maar je ook van de nodige rust voorziet? Dan is Hotel Dwars in hartje Amsterdam een aanrader. Dwars zetelt naast de levendige Utrechtsestraat met haar vele winkels en eetgelegenheden en is daardoor een perfecte uitvalsbasis voor een nachtje stappen maar ook voor een dagje cultuur.

Het voormalige hostel is omgebouwd tot een erg geslaagd hip vintage hotel. Verantwoordelijk voor de aankleding van de 9 kamers zijn de dames van de website ‘Things I like things I love’. Interieurinspiratie doe je zeker op in je kamer; om extreem hebberig van te worden…

Ontbijt moet je wel zelf verzorgen, maar dat is geen straf gezien de buurt waarin het hotel ligt. En handig; op de website van Dwars kun je de leukste tentjes vinden in de Utrechtsestraat die je nog even in de feeling houden van het hotel. Super-goedkoop is een kamer helaas niet (houdt rekening met ongeveer 150 Euro voor 1 nacht), een Amsterdamse ervaring rijker ben je echter wel…

Hotel Dwars
Utrechtsedwarsstraat 79
Website: www.hoteldwars.nl

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Hotel Dwars Amsterdam - Travel - Daily Cappuccino

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Hotel Dwars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *