Fatboy smartphonelader

Wat hebben Fatboy en Microsoft gemeen? Op het eerste oog helemaal niets. Bij Microsoft (eigenaar van Nokia) denken ze daar echter anders over. Deze techneuten proberen het leven van hun klanten en de rest van de wereld, aangenamer te maken. Maar een stoer kussen voor een smartphone? Toch is dat niet zo vreemd als je inzoomt op je dagelijks gebruik een mobiel. Dan is opladen – of het juist vergeten – een terugkerend fenomeen. Niets is vervelender dan een lege telefoon als je wilt bellen of e-mailen.

nokiawirelesschargingfatboyrechargeablepillowdt-901colorrange-2

In de praktijk vergeten veel mensen om hun telefoon op gezette tijden aan een energie-infuus te leggen. Maar voor hoe lang? Eenmaal ingeplugd, haal je het toestel er snel weer af als je gebeld wordt. Met het risico dat je het vervolgens weer vergeet. En daar komt de Fatboy lader in beeld. Zonder gedoe met draden en stekkers. Om te laden hoef je je toestel alleen maar op deze kleurrijke mini fatboy te leggen. Via de Qi standaard laadt je toestel draadloos op. Bovendien is de kans dat je het vergeet minimaal door de in het oog springende kleuren rood, zwart, geel, cyaan en wit. Microsoft heeft natuurlijk het liefst dat je hun Lumia 735, 830 of 930 er mee oplaadt. Maar ook andere toestellen die Qi ondersteunen laden gewoon op. Voor een energie-boost kun je nu dus samen met je smartphone een powernap doen op een heerlijk comfortabele Fatboy. Je koopt ‘m gewoon bij BOL of Coolblue.

nokiawirelesschargingfatboyrechargeablepillowdt-901withnokialumia820-2

Lees ook:  Omron EVOLV, de lifestyle bloeddrukmeter

1 comment on “Fatboy smartphonelader

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *