Dutch Design Week - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dutch Design Week

Van 18 oktober t/m 26 oktober vindt de Dutch Design Week plaats in Eindhoven. In 1998 voortgekomen uit de Dag van het Ontwerp en in 12 jaar uitgegroeid tot één van de grootste designevents van Noord-Europa. De Dutch Design Week biedt voor ontwerpers een podium en is de verbindende factor tussen design, technologie, mensen en disciplines.

Programma
Het programma biedt een evenwichtige mix van nieuw talent, gevestigde namen en gerenommeerde bureaus. In het geheel van exposities, productlanceringen, business events (seminars, netwerkbijeenkomsten), prijsuitreikingen, een kinderprogramma, feesten en muziek komen bijna alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod.

Facts & Figures
– 3 design area’s
– 78 locaties
– 2200 ontwerpers
– 400 evenementen (mbt exposities, workshops, seminars, food en feesten)

Dutch Design Week
18 – 26 oktober 2014
Eindhoven, Nederland

Lees ook:  Gymnastiekzaal aan huis
Categories Design Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Dutch Design Week

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *