Amsterdam Dance Event

Vandaag gaat het Amsterdam Dance Event (ADE) van start. Hét event voor liefhebbers van internationale elektronische muziek; het grootste clubfestival ter wereld. Electro, techno, trance, house, hiphop, drum ’n bass en op nog heel veel meer beats kan je tot en met 19 oktober uit je dak gaan.

In 75 Amsterdamse clubs, verdeeld over zo’n 450 events treden zo’n 800 dj’s op. Naast de vele optredens staat ADE ook elk jaar in het teken van verschillende ADE conferenties. Deze conferenties bieden mensen uit het vak een platform om te debatteren, te netwerken en kennis met elkaar uit te wisselen.

Verder is er een dagprogramma in de vorm van ADE Playground: allerlei evenementen op creatieve locaties als winkels, bioscopen en dakterrassen maken van Amsterdam tijdens ADE de grootste pop-up store ter wereld.

Wil je Amsterdam Dance Event bezoeken? Ga dan naar de website waar je de complete line-up, kaartverkoop en meer informatie kan vinden.

Lees ook:  Een Fins kleurrijk stadsfietsje
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Amsterdam Dance Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *