VODAFONE_FIRST_Daily_Cappuccino_Lifestyle_blog

Vodafone Firsts

Nieuwe dingen proberen houdt het leven spannend en interessant. Alleen op die manier kunnen we groeien, ontdekken en vooruit komen. Maar voor een eerste stap is moed vereist. Het vergt een avonturier om een oceaan over te steken, een pionier om voet op de maan te zetten. En een flinke dosis ambitie, inspanning en samenwerking natuurlijk.

Altijd en overal zijn mensen bezig nieuwe dingen te proberen. Vodafone wil mensen daarbij helpen en hun verhalen delen met de wereld. Want waar technologie en ambitie samenkomen, zijn waanzinnige dingen mogelijk. Dat is precies de reden dat de mobiele telefonie aanbieder de afgelopen en komende maanden een serie afleveringen toont, onder de noemer Vodafone #Firsts, die laten zien tot welke opmerkelijke prestaties mensen in staat zijn. Zo kon je bijvoorbeeld al zien hoe Mary Kom India’s eerste boksclub voor vrouwen opent in de afgelegen regio Manipur, surfer Tom Lowe gigagolf Todos Santos te lijf gaat in Mexico én een voormalig doof meisje voor het eerst een live concert beleefd…

Vera van Dijk (19) is doof geboren en kan middels een CI (Cochleair Implant) basic geluiden horen. The Kyteman Orchestra heeft speciaal voor haar een optreden gecomponeerd, wat 25 augustus plaats vond in Paradiso. In de weken voorafgaand aan het concert werd het Nederlandse publiek de vraag gesteld: ‘welk liedje móet je beslist hebben gehoord als je voor het eerst naar muziek kon luisteren?’ Uiteindelijk werd het nummer “Stay with me” van Sam Smith als ultieme nummer geselecteerd. In de weken voorafgaand aan het concert bewerkte Kyteman dit nummer zodat het aansloot op de gehoorkwaliteit van Vera. Benieuwd naar hoe Vera het nummer beleefde? Bekijk dan het filmpje dat van en over haar werd gemaakt:

Lees ook:  Verstrikt in het web van sim abonnementen

Categories Events Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vodafone Firsts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *