Plat water

Een flesje water behoort inmiddels tot de standaard uitrusting van velen. Overal zie je mensen sjouwen met een plastic flesje. Helaas is het formaat van een gemiddeld wegwerpflesje niet echt praktisch. Zolang je op kantoor of in de auto bent, gaat het allemaal nog wel. Maar zodra je op pad gaat, levert zo’n flesje vaak gehannes op. In de meeste tassen zorgt een flesje meestal voor onhandige bobbels. Dat ziet er niet uit en bovendien kan je tas dan net niet dicht. Door het slimme formaat heb je hier met de memobottle niet langer last van. Deze platte ‘fles’ heeft de grootte van en A5 of A4 velletje en past dus perfect in je favoriete tas of rugzak. Geen gedoe meer en toch altijd je water mee. Extra voordeel is dat de memobottle net als de ‘dikke’ Dopper het verbruik van plastic flessen (in de VS 1.500 per seconde) iets terugdringt. Wil jij de wereld ook schoon drinken? Ga dan snel naar kickstarter.

memobottle-designboom05

memobottle-designboom04

memobottle-designboom01

7690765

Lees ook:  Review Polar Vantage M hardloophorloge: compleet en comfortabel

0 comments on “Plat water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *