Makelaar voor groepsuitjes

Je zal de taak maar krijgen: het groepsuitje regelen. Of een ander feest organiseren met veel verschillende mensen. Urenlang het web afzoeken naar aanbieders om er vervolgens achter te komen dat er teveel aanbod is, of juist geen passend aanbod, of veel te duur. Ook is het soms lastig om überhaupt iets leuks te verzinnen. Joris Kuipers, een van de mannen achter Broky, had deze ervaring ook. Hij startte daarom een soort makelaarskantoor voor groepsuitjes. Je geeft je wensen door en gaat daarna achterover leunen terwijl anderen aan het werk gaan voor je. Na een tijdje krijg je van verschillende aanbieders een voorstel passend bij de gegevens die jij hebt ingevoerd.

Broky werkt vrij simpel. Je geeft aan wat de reden van het uitje of feest is, hoeveel mensen er mee gaan en nog wat aanvullende wensen. Ook handig is dat je een budget (in totaal of per persoon) kunt doorgeven. Als je verzoek is ingediend, wordt deze doorgestuurd naar deelnemende bedrijven. Zij mogen dan een offerte opstellen die je verrast qua creativiteit of gewoon goed past bij je wensen. Het aantal deelnemende partijen is groeiende. Volgens de maker ontvang je al tientallen aanbiedingen, uiteraard afhankelijk van je wensen en gegevens.

Lees ook:  Win: 2x2 tickets voor de Amsterdam Dance Cruise @ ADE

2 comments on “Makelaar voor groepsuitjes

  1. Het regelen van een groepsuitje is inderdaad een lastige taak. Echtere vind ik het aan de andere kant wel heel leuk om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden. Vorig jaar heb ik het personeelsuitje van onze afdeling geregeld (24 personen). Na heel veel zoeken heb ik een bedrijf gevonden (FC events) die een 6-kamp organiseerde op het strand. Geweldig! Het was een dag om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *