Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Houten desktop

Gevestigd in Portland, Oregon, staat het bedrijf Grovemade. De producten van Grovemade zijn voornamelijk kantoor gerelateerd en staan bekend om hun elegantie door hun eenvoud. Niet alleen vanwege de pure schoonheid van het vakmanschap dat wordt gebruikt bij het ontwerpen, maar ook in de stappen die zij nemen om milieuvriendelijk te zijn.

Zo worden de iPhone en iPad cases gemaakt van volledig natuurlijke houtsoorten zoals bamboe, walnoot en esdoorn, die allen behandeld zijn met natuurlijke olie. Grovemade verkoopt overigens lang niet alleen iPhone en iPad cases; ook sleeves (persoonlijke favoriet!), toetsenborden, muismatten, lederen notebooks en horloges zijn bij Grovemade verkrijgbaar.

Wil je een stijlvol, ecologisch ingericht bureau? De producten van Grovemade zijn te koop voor prijzen die varieren tussen de 39 en 129 dollar.

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Grovemade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  De nieuwe All Stars Modern zijn moderne All Stars

2 comments on “Houten desktop

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *