Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel

Het recent geopende hotel “Hotel not Hotel” in Amsterdam is met recht een bijzonder hotel te noemen. De naam zegt het al een beetje; een kamer in dit hotel is niet zomaar een kamer. Elke kamer is namelijk ontworpen door een andere kunstenaar van Collaboration-O (een designers collectief met graduates van de Design Acadamy in Eindhoven), waardoor iedere kamer een eigen design, identiteit én verhaal heeft.

Tramstel
Zo kan je er slapen in een tramstel, in een geheime kamer achter een boekenkast of in een ‘crisis free’ kamer. In totaal zijn er 23 kamers, waarvan de meeste kamers een badkamer delen. Dit met als doel om contact van gasten onder elkaar te stimuleren. Heb je echter behoefte aan wat meer luxe en privacy dan zijn zeven van de 23 kamers met eigen badkamer en kun je besluiten een picknickmandje te laten bezorgen als ontbijt.

Drankje doen
Naast dat je er een kamer kan boeken is het hotel ook in zijn geheel af te huren voor evenementen. Daarnaast kan je er ook gewoon een drankje doen aan de bar als je toevallig in de buurt bent.

Hotel not Hotel
Piri Reisplein 34
1057 KH Amsterdam

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel not Hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Een onderbroek van bamboe
Categories Design Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Hotel not Hotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *