Sushi Sokken

Sokken zijn vaak de sluitpost van een outfit. Helaas komen sommige mensen dan ook niet verder dan de gebruikelijke zwarte, grijze of donkerblauwe varianten. Zelf ben ik groot fan van Happy Socks. Ze hoeven natuurlijk niet per se van dit specifieke merk te zijn, maar ik word letterlijk blij van sokken met een twist. Gelukkig zijn ze het in Japan met me eens. Daar zijn namelijk sokken in de vorm van sushi te koop. In de popculture webshop Tokyo Otaku Mode kun je kiezen uit een brede selectie Japanse delicatessen. Wil je zalm, garnalen, inktvis of ei-design aan je voeten? De sushi-print is kunstig in de sokken geweven en je ontvangt ze als levensechte sushi-pakketjes. Hierdoor ga je gewoon twijfelen: horen ze op een bord of toch aan je voeten?

Lees ook:  4 x tips om wat design toe te voegen aan je servies

0 comments on “Sushi Sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *