Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hot Salsa!

Sinds kort kan je voor een ‘quick bite’ terecht bij de Salsa Shop in Amsterdam. Reizend door Mexico en de US ontstond het idee bij 4 vrienden voor het opzetten van een Mexicaans fastfood restaurant in Amsterdam. En dan niet met de nadruk op ‘fast’, maar bovenal op vers, authentiek en gewoon goed. Met de filosofie Good food, fast in het achterhoofd, stampten ze zodoende binnen een jaar de Salsa Shop uit de grond.

Zelf samenstellen
In de open keuken van de Salsa Shop kun je zelf je eigen burritos, taco’s en salades samenstellen. Achtereenvolgens kan je kiezen uit:

1) burrito, burrito bowl, salad, tacos
2) chicken, steak, shredded beef, shredded pork of veggies
3) 1 van de huisgemaakte salsa’s (voor wie durft: de fiery yellow habanero zet je mond echt in vuur en vlam…)

Daarnaast kan je een en ander aanvullen met een portie guacemole (aanrader!), tortilla chips en een extra salsa. Zelf namen we er, toen we kwamen proeven, een cerveza bij. Het perfecte, verkoelende drankje om je Mexicaanxe dish compleet te maken.

Aanwinst
Wat ons betreft is de Salsa Shop meer dan een aanwinst voor het fastfood-gebeuren in Amsterdam. Niet alleen vanwege het eten (want, caramba, wat lekker!), maar ook het interieur werkt uitnodigend. Want wat is nu fijner dan je snelle maaltijd wel in een relaxte omgeving op te kunnen eten? Dikke thumbs up voor de boys van dit concept! Hopelijk more to come!

Salsa Shop Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
Salsa Shop Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
Salsa Shop Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
Salsa Shop Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
Salsa Shop Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Hot Salsa!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *