Online uurwerk

Ben je verknocht aan je smartphone, maar wil je andere mensen daar niet mee irriteren (wist je namelijk dat een gemiddeld persoon zo’n 150 keer per dag op zijn smartphone kijkt?)? Dan is de connected watch van Cogito wellicht een goede aanschaf. Deze horloges zijn via Bluetooth verbonden met een app op je iOS- of Android-smartphone. Zo weet je niet alleen altijd hoe laat het is, maar kan je ook met een blik op je horloge bepalen of het de moeite waard is om je telefoon te pakken. In de wijzerplaat zitten namelijk led-icoontjes verwerkt die oplichten wanneer je smartphone iets te vertellen heeft.

Pop en Classic variant
Er zijn twee modellen verkrijgbaar van de Cogito watch: de Cogito Pop en de Cogito Classic. De Cogito Pop is de goedkopere variant (€99,95) en verkrijgbaar in zes kleuren. De Cogito Classic heeft een wat eleganter design, is verkrijgbaar met een metalen of leren band en is wat duurder (€149,95). Laatsgenoemde heeft ook wat meer opties; zo kan je op de classic zien wie jou belt.

Voor wie niet de voorkeur geeft aan subtiele horloges (ze ogen wat lomp namelijk) is de connected watch het perfecte gadget voor als je wel altijd mobiel wil zijn, maar niet de hele tijd met je neus bovenop je telefoonscherm wil zitten.

Cogito connected watch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Cogito connected watch – POP
Cogito connected watch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Cogito connected watch – CLASSIC

 

Lees ook:  Samenvatting van het web
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Online uurwerk

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *