Mastering Tea

Vanochtend waren we aanwezig bij de lancering van een nieuw theeconcept van Douwe Egberts Professional: de Pickwick Tea Master Selection. De in totaal 8, door thee experts geselecteerde, melanges met een twist zijn speciaal ontwikkeld voor de theebeleving buiten de deur. Het idee achter de lancering? Theeliefhebbers ook  buiten de deur laten genieten van hun favoriete thee, maar wel met nét dat beetje extra; dat wil zeggen een meer verfijnde smaak, grote(re) theeblaadjes en een luxe verpakking.

100% natuurlijk
De Pickwick Tea Master Selection bestaat uit 8 ‘gangbare’, populaire smaken (4 zwarte thee blends, 2 groene thee blends en 2 kruiden blends), allemaal 100% natuurlijk én allemaal voorzien van een twist. Zo heeft de Earl Grey variant een vleugje bergamot en frisse citroen mee gekregen. Zelf was ik te spreken over de Green Tee Lemon; een melange van groene theeblaadjes, citroenschil en citroengras. De rooibos vond ik persoonlijk iets te veel van het goede, maar van een dergelijke smaak moet je sowieso liefhebber zijn.

Wil je de thee van Pickwick Tea Master Selection zelf proeven? Dan moet je nog heel even wachten;  vanaf 1 september is het buiten de deur verkrijgbaar…

Pickwick Tea Master Selection - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Pickwick Tea Master Selection - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pickwick Tea Master Selection - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Kinnie, dé zomerdrank van 2014!
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Mastering Tea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *