aid of art schilderij ecuador

Kunst voor het goede doel

The Aid of Art verkoopt kunst voor het goede doel. Schilderijen van Zuid-Amerikaanse schilders (meer specifiek: Ecuador) met als doel lokale projecten te steunen met de opbrengst. De schilderijen kenmerken zich door de expressiviteit en felle kleuren en kosten zo tussen de 200-800 euro. De opbrengst van de goedkopere schilderijen gaat gedeeltelijk naar een kinderproject, en de duurdere exemplaren leveren een bijdrage aan het collegegeld van een opleiding voor gehandicapten in Ecuador.

De kunstenaars lopen uiteen van jong tot oud, en van beginners tot mensen die al jaren het penseel ter hand nemen. Sommigen verkopen hun werken in galerieën of lokale markten. The Aid of Art wil de markt voor hen vergroten door middel van een internationale webshop. Overigens hoef je de schilderijen niet te kopen, je kunt ze ook huren/lenen.

Lees ook:  Judy Kaufmann

1 comment on “Kunst voor het goede doel

  1. Leuk initiatief hoor, je hebt ook Art 4 life die iets soortgelijks doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *