EINDHOVEN Utrecht shop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eindhoven X Utrecht

Aangezien ik zelf geboren en getogen ben in het Brabantse land, is het niet vreemd dat mijn nieuwsgierigheid werd gewekt bij het horen van het bestaan van een nieuwe concept store in hartje Utrecht die de naam Eindhoven draagt. Wat voor verhaal schuilt achter dit verrassende (naam)concept?

Platform voor design én lekkere koffie
De reden hiervoor is dat de shop een platform biedt aan afgestudeerde designers die voornamelijk afkomstig zijn van de Design Academy in Eindhoven. Om deze creatieve geesten naar Utrecht te halen en een inspirerende plek te creëren midden in Nederland waar (beginnende) designers en geinteresseerde kopers elkaar kunnen ontmoeten, ontstond het idee voor EINDHOVEN. Naast dat je er als designer kan (flex)werken in de werkplaats met high-end apparatuur, zoals een 3D-printer, en ideeen kan op doen met het programma van lezingen en workshops… kan je er ook ‘radically good coffee’ van Moyee drinken.

EINDHOVEN is kortom een creatieve en sociale hotspot in één. En daarmee een must-visit wanneer je een keer in Utrecht bent!

EINDHOVEN Utrecht shop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

EINDHOVEN Utrecht shop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

EINDHOVEN Utrecht shop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

EINDHOVEN Utrecht shop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

EINDHOVEN platform for emerging talent
Oudegracht 10
3511 AM Utrecht

 

Lees ook:  NoShirt
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Eindhoven X Utrecht

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *