Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity

De zomervakantie loopt alweer op zijn einde… De vele sleurhutten die jaarlijks mee worden genomen naar campings in binnen- en buitenland kunnen weer op stal worden gezet. Of je wacht nog even met hem op stal zetten en geeft je caravan eens een welverdiende make over (want… tja… erg sexy is een caravan nu eenmaal niet, toch?) met behulp van de handige site genaamd Caravanity.

Caravanity is een online magazine over het restylen van (vooral oudere) caravans. Op Caravanity vind je alles om je caravan te pimpen: handige tips en tricks, veel inspiratie en de beste adresjes. Oprichtster Femke over het concept:

“Wat ik wil creëren met Caravanity is dat caravannen weer ‘en vogue’ wordt. Zodat je niet meer met schaamrood op je kaken hoeft te verkondigen dat je met zo’n idiote sleurhut op vakantie gaat. Dat wat glamping doet voor kamperen, doet Caravanity straks voor caravans.”

Sinds mei van dit jaar is er zelfs ook een Caravanity boek te verkrijgen dat bol staat van inspiratie om zelf aan de slag te gaan met je caravan. En leuk: heb je zelf goede tips of wil je jouw caravan showen, dan kan je dat mailen naar info@caravanity.nl. Be inspired!

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Cars & Bikes Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

4 comments on “Caravanity

  1. Wat een leuk idee! Nu lijkt de camper van mijn ouders wel heel saai hahah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *