Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity

De zomervakantie loopt alweer op zijn einde… De vele sleurhutten die jaarlijks mee worden genomen naar campings in binnen- en buitenland kunnen weer op stal worden gezet. Of je wacht nog even met hem op stal zetten en geeft je caravan eens een welverdiende make over (want… tja… erg sexy is een caravan nu eenmaal niet, toch?) met behulp van de handige site genaamd Caravanity.

Caravanity is een online magazine over het restylen van (vooral oudere) caravans. Op Caravanity vind je alles om je caravan te pimpen: handige tips en tricks, veel inspiratie en de beste adresjes. Oprichtster Femke over het concept:

“Wat ik wil creëren met Caravanity is dat caravannen weer ‘en vogue’ wordt. Zodat je niet meer met schaamrood op je kaken hoeft te verkondigen dat je met zo’n idiote sleurhut op vakantie gaat. Dat wat glamping doet voor kamperen, doet Caravanity straks voor caravans.”

Sinds mei van dit jaar is er zelfs ook een Caravanity boek te verkrijgen dat bol staat van inspiratie om zelf aan de slag te gaan met je caravan. En leuk: heb je zelf goede tips of wil je jouw caravan showen, dan kan je dat mailen naar info@caravanity.nl. Be inspired!

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caravanity - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Bedbox: koffer-en-bed-in-één
Categories Travel Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Caravanity

  1. Wat een leuk idee! Nu lijkt de camper van mijn ouders wel heel saai hahah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *