BoxBites - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Brievenbus snacks

Sinds kort kan je dankzij de site BoxBites, opgericht door Thomas en Mark, een box vol goede tussendoortjes bij je thuis of op kantoor laten bezorgen.

Het idee voor BoxBites werd geboren toen Thomas in Amerika leerde wat er allemaal uitgehaald wordt met tussendoortjes. Als student gezondheidswetenschappen (maar vooral als liefhebber van goed eten) besloot hij dat het anders moest kunnen. Dus samen met Mark ging hij aan de slag. De tussendoortjes van BoxBites bevatten géén toegevoegd suiker of andere kunstmatige rommel en zijn allemaal glutenvrij.

Een doos bevat onder andere natuurlijke varianten van chocola en rozijnen, maar ook nootjes, gedroogd fruit en voedingsrepen (van een klein beetje ‘reformish’ moet je dus wel houden…)! Bij het kiezen van de snacks zijn Thomas en Mark ook altijd uiterst kritisch: smaakt het niet, dan baat het niet. En handig: de box past gewoon door de brievenbus en bezorging is gratis. De box bestellen (zowel in mini als original formaat te verkrijgen) kan hier.

BoxBites - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

BoxBites - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Best of 2015 - Coffee
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Brievenbus snacks

  1. twitter_anniekdh

    Super idee dit! Ben wel benieuwd hoe alles smaakt, maar met zulke ingrediënten kan dat eigenlijk alleen maar goed zijn.

  2. Thanks voor de tip. Wellicht een idee om je hele afdeling te delen. Gezonde snacks verbetert naar mijn mening ook de prestaties van je collega’s en voorkomt hopelijk verzuim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *