lego_architecture_studio_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Architectje spelen

Lego is er voor vele mensen en ook in vele vormen… Voor jong, oud, als kunst, technisch onder de noemer Lego Technic, als educatie-hulpmiddel, enz. Maar de versie Architecture Studio is toch wel de favoriete LEGO-vorm op de redactie van Daily Cappuccino. Hiermee kan je je ontwerp-ideeën namelijk in 3D tot leven brengen.

3D-concepten
Architecten en designers gebruiken LEGO al tijden om hun schetsen uit te werken in 3D-concepten. Dat was ook precies de reden waarom LEGO besloot de Architecture Studio op de markt te brengen. Met het aanschaffen van deze doos heb je maar liefst 1200 witte en transparante stenen in 73 verschillende formaten tot je beschikking die je helpen een (betere) architect te worden.

Tips & tricks
In het Architecture Studio pakket zit ook een 272-pagina tellend boek met onwijs veel architectuur-tips van gerenommeerde architecten en info over hoe je jouw concept het beste kunt bouwen (denk: schalen van een bouwwerk, symmetrie, massa, dichtheid, ruimtelijk inzicht).

Je moet helaas wel in de buidel tasten om je een klein beetje Rem Koolhaas te voelen; voor 300 Euro is de LEGO doos te koop.

lego_architecture_studio_daily_cappuccino_lifestyle_blog

lego_architecture_studio_daily_cappuccino_lifestyle_bloglego_architecture_studio_daily_cappuccino_lifestyle_blog

 

 

Lees ook:  Thuiswerken en -leven aan een flying table
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Architectje spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *