TIP: Fashion in FOAM

Modefotografen zijn in de eerste plaats ook ‘gewoon’ fotografen, en dat is het uitgangspunt van de tentoonstelling Don’t Stop Now: Fashion Photography Next. Deze foto-expositie laat het werk van de nieuwe generatie modebeeldmakers zien. Werk dat dankzij de diversiteit aan fotografische toepassingen en benaderingen zeer uiteenlopend is.

De tentoonstelling in het Amsterdamse fotografiemuseum FOAM belooft een spannende kijk in de keuken van de hedendaagse modefotografie te bieden. Ondanks de mogelijkheden van digitale technologie gebruiken veel opkomende fotografen juist weer analoge technieken. En het onderwerp ‘mode’ daagt sommige beeldmakers uit om grenzen op de zoeken en creatieve combinaties te maken met studio- en locatiefotografie en genres als stilleven, landschap, portret en abstractie.

Don’t Stop Now: Fashion Photography bevat het werk van de opkomende generatie modebeeldmakers die grensverleggend werk maakt en de gevestigde namen (bijvoorbeeld het beroemde koppel Inez & Vinoodh) op de voet volgt.

De tentoonstelling Don’t Stop Now: Fashion Photography Next is van 11 juli tot en met 7 september 2014 te zien in Foam. Ga jij een kijkje nemen?

Lees ook:  Flexibele boekenplank

9 comments on “TIP: Fashion in FOAM

  1. Pingback: Verslag Opening Night MBFWA - Lifestyleblog Dailycappuccino.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *