Koffiewerkspots: Eindhoven

Jaarlijks starten er in Nederland ongeveer 120.000 tot 140.000 zzp’ers een onderneming. Dat is bepaald niet weinig! En het aantal zzp’ers zal zelfs nog fors toenemen de aankomende tijd. Dat Nederland een ondernemend landje is, blijkt hieruit maar weer. Bij het starten en hebben van een eigen bedrijf komt echter wel het een en ander kijken; een businessplan, financiering (ga je een lening aan of niet?), administratie, acquisitie en natuurlijk huisvesting. Veel zzp’ers kiezen er echter voor om te werken aan huis óf op 1 van de vele flexplekken die veel steden rijk zijn. Maar wat zijn de beste plekken? Oftewel: op welke spots in Nederland kan je én goed werken én lekkere koffie krijgen? Wij tippen de aankomende tijd onze favoriete koffiewerkspots door heel Nederland. Vandaag trappen we af met Eindhoven:

CoffeeYou

Gevestigd in het centrum van Eindhoven, in een voormalige Philipsfabriek zit deze koffiespot. Met de houten stamtafel als blikvanger, is CoffeeYou een rustgevende omgeving om ongestoord te genieten van je koffie (ze hebben zelfs een eigen huisblend genaamd ‘5611’) en te werken op je laptop.

Adresgegevens:
Clausplein 4,
Witte Dame in Eindhoven (Ingang op Lichtplein 30)
Website: www.coffeeyou.nl

koffiewerkspots Eindhoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 

Bagel & Juice

Als je over een van de leukste straatjes van Eindhoven wandelt (de Kleine Berg) kan je de rode luifels van Bagel & Juice haast niet ontgaan. Bij Bagel & Juice kan je de beste bagels en sappen krijgen vers bereidt in de mini-keuken van deze spot. Vind je het juist fijn wanneer je werkomgeving niet helemaal stil is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met lekkere muziek en een perfect smakende latte kan je hier goed wegtikken op je computer! En goed nieuws: sinds kort is er een tweede vestiging geopend op Strijp-S.

Lees ook:  Good food inspiratie met Sonja

Adresgegevens:
Kleine Berg 19 (Vestiging Kleine Berg)
5611 JS Eindhoven

Torenallee 60/08 (Vestiging Strijp-S)
5617 BD Eindhoven
Website: www.bagelandjuice.nl

koffiewerkspots Eindhoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 

Caffee Allee

Stadsrestaurant Caffee Allee zit op een bijzondere locatie.; het is gevestigd op de begane grond van de Apparatenfabriek op Strijp-S. De lange tafels bij Caffee Allee maken van deze spot een gezellige aanschuif-werkplek. Ideaal is dat je je eigen boterham mag meenemen. Hoewel ze zelf ook wel erg lekkere, biologische (lunch)happen serveren!

Adresgegevens:
Torenallee 22-02
5617 BD Eindhoven / Strijp-S
Website: www.caffeeallee.nl

koffiewerkspots Eindhoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Koffiewerkspots: Eindhoven

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *