Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Koffieautomaat-praat

Op de redactie van Daily Cappuccino praten we graag over koffie, goede koffie welteverstaan… dat snappen jullie. We praten er natuurlijk niet alleen over; drinken doen we het net zo graag. En we zijn niet de enige zo blijkt, ruim 60 procent van de Nederlanders vindt goede koffie op het werk belangrijk.* Een goede kop koffie wordt zelfs belangrijker gevonden dan een lekkere lunch op kantoor, een jaarlijks uitje met collega’s of een laptop van de zaak.

Basisvoorziening

Koffie is zo belangrijk dat ruim twee derde van de werkenden het ziet als een basisvoorziening, iets waarin de werkgever moet voorzien. 17,5 procent is er zelfs toe bereid om te betalen voor de koffie wanneer de koffie er beter van wordt. Want tja… de gemiddelde koffieautomaat geeft nu niet bepaald de lekkerste koffie. Iets waar wij als redactie ook niet heel erg gelukkig van worden, koffieautomaat-koffie (overigens heeft zo’n machines wel vaak een prima sociale functie).

Stevig melkschuim

Uit onderzoek blijkt dan ook dat men het meest blij wordt van een lekkere verse cappuccino met stevig melkschuim (33% van de mensen). Mannen hebben trouwens wel vaker een voorkeur voor een good old filterkoffie en vrouwen gaan voor de cappuccino.

Koffieautomaat - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hoe zit het met de koffie bij jou op het werk? Ben je tevreden of juist helemaal niet? Wij zijn benieuwd!

 

* Genoemde cijfers blijken uit onderzoek  gehouden in opdracht van Nestlé Professional en is uitgevoerd in juni 2014 onder circa 550 respondenten.

Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Koffieautomaat-praat

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *