Multi-talent Pharrell Williams brengt samen met het Nederlandse G-Star een denimcollectie (RAW for the oceans) op de markt gemaakt van Bionic Yarn. Bionic Yarn is een eco-garen ontwikkeld door het New Yorkse textielbedrijf Return Textiles en wordt gemaakt van een mix van petroleum, natuurlijke vezels en oude PET flessen. Pharrell Williams is investeerder en ambassadeur voor Return Textiles en dus ook voor het merk Bionic Yarn.

Met de lijn van eco-kleding in samenwerking met G-Star Raw wordt zo gelijk aandacht gevestigd op de vervuiling van het oceaanwater. Mooi hoe twee hippe merken als Pharrell en G-Star nieuwe technologieën en duurzame ontwikkeling zo samenbrengen in een collectie die helpt om de oceanen schoon te maken. De RAW for the oceans collectie bestaat uit jeans, bomber jacks, trenchcoats, t-shirts en sweatshirts voor zowel mannen als vrouwen.

De RAW for the Oceans x Pharrell Williams collection is verkrijgbaar in G-Star RAW shops vanaf 5 september.

pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino
pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino

Lees ook:  Gendervrije hoge hakken

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy