G-Star X Pharrell

Multi-talent Pharrell Williams brengt samen met het Nederlandse G-Star een denimcollectie (RAW for the oceans) op de markt gemaakt van Bionic Yarn. Bionic Yarn is een eco-garen ontwikkeld door het New Yorkse textielbedrijf Return Textiles en wordt gemaakt van een mix van petroleum, natuurlijke vezels en oude PET flessen. Pharrell Williams is investeerder en ambassadeur voor Return Textiles en dus ook voor het merk Bionic Yarn.

Met de lijn van eco-kleding in samenwerking met G-Star Raw wordt zo gelijk aandacht gevestigd op de vervuiling van het oceaanwater. Mooi hoe twee hippe merken als Pharrell en G-Star nieuwe technologieën en duurzame ontwikkeling zo samenbrengen in een collectie die helpt om de oceanen schoon te maken. De RAW for the oceans collectie bestaat uit jeans, bomber jacks, trenchcoats, t-shirts en sweatshirts voor zowel mannen als vrouwen.

De RAW for the Oceans x Pharrell Williams collection is verkrijgbaar in G-Star RAW shops vanaf 5 september.

pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino
pharrell-williams-g-star-ocean-plastic-denim-daily-cappuccino

Lees ook:  KRAKATAU x Kaspersky: een kledingcollectie voor online zelfexpressie, privacy en vrijheid
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “G-Star X Pharrell

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *