Wijnfestival

Weer een festival erbij om alvast in je agenda te noteren: op 5, 6 en 7 september 2014 opent het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos namelijk haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een festival met in de hoofdrol meer dan 250 wijnen (dankzij de samenwerking met tien bekende wijnkoperijen uit Amsterdam en omstreken), gecombineerd met mobiele keukens, DJ’s en live acts.

Festivalgevoel X lekkere wijn
Het onvervalste festivalgevoel mixen met lekkere wijn, dat is het doel van het Bacchus Wijnfestival. De organisatie van het festival wil de standaard wel wat hoger houden dan bij een ‘normaal’ festival, door belangrijke aspecten extra goed aan te pakken. Zo drink je wijn uit een echt glas, is er geen kakofonie van geluidsbronnen, zijn er extra veel schone damestoiletten die je net als thuis kunt doorspoelen en kunnen de kinderen gewoon gratis mee.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar online, bij alle wijnkoperijen en bij Primera. De reguliere prijs is € 12,50. Een driedaags weekendticket kost € 25,-. Bij deze prijzen komt een fee behalve wanneer men kaarten koopt bij de wijnkoperijen. Aan de deur zijn er beperkt kaarten voor € 15,- verkrijgbaar. Meer info (o.a. over de line up) is te vinden op www.bacchuswijnfestival.nl

Bacchus Wijnfestival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Weekend-tip: Bacchus Wijnfestival
Categories Events Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wijnfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *