Welovestijl webshop - Daily Cappuccino

Welkom online: Stijl

Zoals je weet hebben wij bij Daily Cappuccino een voorliefde voor design. Bij het horen van kreten als ‘minimalistische chic’ of ‘no-nonsense cool’ is onze interesse dan ook direct gewekt. En bij ‘de beste mix van Scandinavische en Nederlandse fashion’, ja dan heb je onze volledige aandacht.

Wij verwelkomen op het web: www.welovestijl.com. De gloednieuwe webshop van Stijl Maastricht – Wyck biedt je – net als in de winkels  – een vooruitstrevende collectie fashion van gevestigde en opkomende Scandinavische en Nederlandse merken.

Scandi’s do it better
Bijzondere materialen als neopreen, een minimalistische en cleane schnitt. Scandinaviërs houden er een goed gevoel voor stijl op na. Het volgen van een trend is niet zozeer belangrijk, als wel het creëren van je eigen stijl.
Het inkoopteam van Stijl Maastricht – Wyck reist regelmatig naar o.a. modestad Kopenhagen om de nieuwste merken en trends te spotten. Scandinaviërs lopen vaak voor, dus je weet zeker dat je met een item uit de collectie van Welovestijl.com iets bijzonders in je kast hebt.

Stijl’s favoriet
Met zoveel kennis over de laatste trends en musthaves, wilden wij natuurlijk graag weten wat echt niet mag ontbreken in de garderobe du moment. “Ons favoriete product van dit moment is een leren bikerjack van Designers Remix. Zwart en wit zijn het hele jaar door te dragen en een leren jas is zeker een musthave voor elke vrouw! Combineer het met een stoere jeans, classy rok of T-shirt dress.”

Bookmark dus www.welovestijl.com als je houdt van opvallende en tegelijk subtiele fashion. Ook handig als je het zelf even niet meer weet: Welovestijl.com laat je bij elk item suggesties zien hoe het te combineren.

Lees ook:  Geitenwollenshirts

Exclusieve kortingscode
We laten je graag kennis maken met www.welovestijl.com. Daarom, fijne Daily Cappuccino-lezers, speciaal voor jullie een kortingscode! Voer de code dailycappuccino in bij je bestelling en je ontvangt direct € 10,– korting.
(Kortingsbon geldig t/m 31-08-2014, minimum besteding € 75,–)

Happy shopping!

5 comments on “Welkom online: Stijl

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *