WK fashion Yoox Soccer Couture

Voetbal couture

Voetbal en design.
[ruimte om een wenkbrauw op te trekken]
Inderdaad, dat roept toch vraagtekens op. Het zijn nou niet direct twee begrippen die je in één adem noemt. Voetbal en fashion? Ook nog een omstreden setje. Voetbalvrouwen die in de laatste mode op de tribune verschijnen en de spraakmakende WK-jurkjes, dan houdt de fashion wel weer op.

#YooxSoccerCouture
Webshop Yoox en voetbaltijdschrift Sepp bundelden de krachten om de tribunes tijdens het komende WK voetbal te voorzien van een fashioninjectie. De collectie heeft de naam #YooxSoccerCouture.

WK design sweatshirts
In samenwerking met 10 designers uit 10 verschillende landen ontwikkelden ze een kleinschalige collectie hippe sweaters voor mannen en vrouwen. Het ontwerp van de print is passend bij het land waar de trui voor staat.

De ontwerpers die meewerkten aan de collectie zijn Agatha Ruiz de la Prada voor Spanje, Ami voor Frankrijk, Barbara Casasola voor Brazilië, Damir Doma voor Duitsland, Duro Olowu voor Nigeria, Juun.j voor Korea, Ksubi voor Australië, Masha Ma voor China, MSGM voor Italië en Opening Ceremony voor Amerika.
Geen trui voor Nederland helaas, maar het toffe design van de trui van speelland Brazilië maakt een goede tweede optie toch?

De voetbal sweatshirts kosten 80,00 euro en zijn te bestellen via Yoox.com.

Lees ook:  Rainy days...

11 comments on “Voetbal couture

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *