Nike Air Max trend

Naast fietsen en koffie, is de redactie van Daily Cappuccino ook groot fan van sneakers zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt. De trend om vintage en old skool sneakers te dragen is meer dan aanwezig in het straatbeeld. Zelfs de hype van de jaren negentig, het dragen van Nike Air Max, wat destijds eigenlijk not done was, is nu meer dan hip. Zelf moest ik daar wel aan wennen in het begin, maar ook ik ben (eindelijk) om.

Moest je ‘back in the nineties’ nog gabber zijn om je Air Max te dragen, nu zijn het juist modemeisjes en hipsters die de vaak bont gekleurde sneakers aan hun voeten dragen. De keuze aan merken, modellen en kleuren is zo giga op het moment dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Op een site als sneakerbaas.nl kan je werkelijk uren rondklikken en dan nog is het moeilijk je keuze te maken. Een echte sneaker-freak verzamelt natuurlijk alle soorten Nike Air Max, maar dat is geen goedkope hobby.

Ben je al fan van de Nike Air Max, of ben je nog maar een ‘groentje’ op het gebied van deze sneaker? Op de website actiecode.nl loopt dan nu een mooie winactie om aan een goedkoop, zo niet gratis paar Nike Air Max te komen. Ben jij al om wat betreft de Nike Air Max? Of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Lees ook:  Studio JUX
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Nike Air Max trend

  1. twitter_anniekdh

    Van het weekend mijn eerste paar Air Max ever aangeschaft. Ja hoor, ook ik ben OM! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *