Handcrafting is hot

Handcrafting en ‘upcycling‘ van spullen is al een tijdje hot. Een site als Etsy is enorm succesvol. Hoe dat komt? Omdat mensen toch blijkbaar graag iets aparts willen, iets unieks. En ze willen weten van wie ze een product kopen; vakmanschap wordt gewaardeerd. Consumenten willen kortom terug naar authenticiteit. Daarnaast is handcrafting zeker niet alleen hot onder vrouwen, ook mannen weten dergelijke sites te vinden.

De Europese variant van Etsy, DaWanda, daar was ik echter nog niet zo bekend mee. Maar gezien het feit dat ik mij momenteel helemaal in de ‘inricht-sferen’ begeef (want een nieuw huis), ben ik verheugd de site nu wel te kennen en met name natuurlijk de categorie wonen. In tegenstelling tot Marktplaats, waar je soms door de bomen het bos niet meer ziet, kan je hier soms echte pareltjes op doen. Ook voor de nodige inspiratie erg handig.

En mocht je nog om een ‘handcrafted’ cadeau verlegen zitten voor Moederdag aanstaande zondag, dan biedt DaWanda ook zeker uitkomst zodat je last minute fröbel-praktijken kan voorkomen!

Handcrafting - DaWanda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Handcrafting - DaWanda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Handcrafting - DaWanda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Handcrafting - DaWanda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

Lees ook:  Platte fiets
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Handcrafting is hot

  1. Pingback: Swan Market, creatieve marktplaats - Lifestyleblog Daily Cappuccino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *