Beauty goed

Schoon van binnen, schoon van buiten, moeten ze bij Marie-Stella-Maris hebben gedacht. Het Nederlandse mineraalwatermerk lanceerde een bijzonder uitgebreid assortiment beautyproducten. En opende en passant twee verkooppunten: een winkel aan de Keizersgracht en een webshop!

Wanneer een mineraalwatermerk aankondigt met iets nieuws te komen, verwacht je… Juist, water. Met een smaakje wellicht. Marie-Stella-Maris bewijst maar weer eens anders te zijn. We zetten de nieuwigheden voor je op een rij.

Marie-Stella-Maris care
De care-lijn is een gloednieuw assortiment beautyproducten voor huid, haar en huis. Van lotions, scrubs en crèmes tot heerlijke huissprays. Alle producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, geranium en citroengras en zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen of parabenen. En (we hebben toch een zwak voor design) de verpakkingen zijn ook beauty’s.

Marie-Stella-Maris Archives
Amsterdam heeft er een hotspot bij aan de Keizersgracht. Bij Marie-Stella-Maris Archives zijn alle beautyproducten verkrijgbaar. Maar je kunt er ook terecht voor een break met een watertje, koffie of thee.

marie-stella-maris.com
Wanneer je geen tijd of gelegenheid hebt om de beautyproducten in Amsterdam te shoppen, dan kun je je slag slaan in de webshop van de geheel vernieuwde website. Bij wijze van kennismaking betaal je tot en met 17 juni geen verzendkosten.

En wellicht nog het mooist…
Marie-Stella-Maris doneert een vast bedrag per verkocht product om schoondrinkwaterprojecten wereldwijd te realiseren. Beauty-goed, dus.

 

Lees ook:  Macnets: jeugdherinneringen voor op de koelkast

2 comments on “Beauty goed

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *