Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

See Scout Sleep

Van honden die door hun baasjes helemaal worden aangekleed, ben ik bepaald geen voorstander. Maar een olijke design-halsband kan wat mij betreft wel zeker een leuke accessoire zijn voor je trouwe metgezel. Voor zo’n halsband ben je bij See Scout Sleep meer dan op het goede adres.

Sarah en Katie, de ontwerpers van See Scout Sleep, richtte het merk in 2011 in Louisiana op omdat ze beide een merk wilden creëren dat eerlijke, duurzame én mooie dierenproducten verkoopt. Naast dat de producten zijn gemaakt op een milieuvriendelijke manier, bieden ze de dieren ook nog eens ultiem comfort; ze verlichtten de gewrichten en spieren, vergroten de luchtcirculatie en zijn hypo-allergeen. Daarnaast wordt ook nog eens een deel van de opbrengst gedoneerd aan verschillende goede doelen zoals dierenasiels en milieu-instanties.

Wil je zelf zo’n kekke halsband aanschaffen voor je hond? Ga dan naar www.seescoutsleep.com en kies het design waarmee jouw hond helemaal de blits mee gaat maken op straat!

(Check het logo ook even trouwens; erg leuk/origineel gedaan…)

See Scout Sleep - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino
 
See Scout Sleep - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino
 
See Scout Sleep - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino
 
See Scout Sleep - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino
 
See Scout Sleep - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “See Scout Sleep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *