Advertorial: Gezichtsverzorging voor mannen én vrouwen

Je gezicht reinigen lijkt het makkelijkste onderdeel van je dagelijkse ‘beauty’-routine, zowel voor vrouwen áls vrouwen, maar verkeerde gewoonten kunnen leiden tot misschien wel meer onzuiverheden in je huid. Je poriën vlak nadat je ‘s ochtens bent opgestaan én ook voordat je gaat slapen goed reinigen is dan ook super belangrijk.

Philips VisaPure is een nieuw product dat sinds een tijdje op de markt is die je dagelijkse gezichtsverzorging een nieuwe dimensie geeft, zonder veel inspanning. Het borsteltje van de VisaPure roteert en vibreert en door deze verticale pulserende beweging maakt het onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-upresten zachtjes los. De roterende beweging veegt deze onzuiverheden weg en reinigt de huid vervolgens diep. De zachte borstelharen zorgen voor een grondige en aangename reiniging.

Handig is dat de Philips VisaPure 2 verschillende snelheidsinstellingen kent: snelheid één, ‘zacht reinigen’, voor een zachte reiniging. Snelheid twee, ‘diep reinigen’, voor een aangename en intensievere reiniging. Belangrijk is dat je na gebruim van de VistaPure gelijk een goede dag- of nachtcrème op je gezicht aanbrengt. Zo wordt je crème optimaal geabsorbeerd.

Lijkt het je wat om de VistaPure aan te schaffen (misschien wel een mooi cadeau voor Moederdag?). Wees er dan nu snel bij want Philips heeft momenteel een speciale actie lopen waarbij je een extra borsteltje krijgt.

Lees ook:  Getest: EnergieAssistent van E.ON
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Advertorial: Gezichtsverzorging voor mannen én vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *