Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
koffiebekerhouder

Koffie op de fiets

Bookman is een Zweeds designbureau met een voorliefde voor alles op, aan en rond de fiets. Eerder ontwierpen ze al praktische led-lampjes, en dan niet van die dingen die je voor 5 euro bij de Hema koopt (niks tegen de Hema, of die lampjes trouwens), maar met een led die je op 500 meter nog ziet, en die je via USB kan opladen. Nu komt daar een ander hulpstuk bij, waarvan je niet eens wist dat je het nodig had: een koffiebekerhouder voor aan het stuur. Ik drink mijn koffie graag bij mijn favoriete barista, en anders in een fijne espressobar, maar er zijn genoeg mensen die thuis een bakkie zetten en dan op pad gaan. In de auto doet de thermomok zijn werk, maar op de fiets is het toch klungelen. Bovendien, twee handjes aan het stuur is wel zo veilig. De coffee cup holder is dan een uitkomst. Minimalisme is het uitgangspunt van Bookman, en dat zie je ook hierin terug. Een klemmetje met twee ringen, meer is het niet. Hij is te krijgen in groen, rood, wit en zwart.

3 comments on “Koffie op de fiets

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *