BBQ koffer

De Mon Oncle kan je als het ware beschouwen als een vernieuwde interpretatie van de klassieke barbecue. Gesloten lijkt het een elegante, karaktervolle koffer. Open je de koffer echter dan komt er een draagbaar tafelmodel bbq tevoorschijn. Een knap staaltje innovatie dat niet alleen slijtvast is (aldus het merk op de site) maar natuurlijk ook meer dan handig is voor diegene onder ons een kleine tuin hebben of natuurlijk gewoon voor hen die graag, veel en goed barbecuen.

Hip aan de bbq!
Daarnaast is de bbq meer dan ideaal om mee naar het park te nemen; want, hup, je neemt hem zo mee alsof het een echte koffer is. Omdat het materiaal van de Mon Oncle is geperforeerd met kleine gaatjes, kan je de grill extra heet maken. Dat wordt stijlvol je hamburger klaar maken met dit design-hebbeding!

mon_oncle_portable_bbq_daily_cappuccino_lifestyle_blog mon_oncle_portable_bbq_daily_cappuccino_lifestyle_blog mon_oncle_portable_bbq_daily_cappuccino_lifestyle_blog

mon_oncle_portable_bbq_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Lees ook:  Bajes stoel
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “BBQ koffer

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *