ADVERTORIAL: Minicruise naar Newcastle

Een hotspot die je zeker gezien moet hebben: Newcastle. Deze Engelse stad wordt steeds populairder, aangezien er iedere dag vanaf IJmuiden een ferry naar Newcastle vaart. Je kunt zelfs een dagje hier naar toe. Dat is een MiniCruise naar Newcastle: lekker even ertussenuit!

MiniCruise Newcastle
Inchecken, paspoortcontrole en dan kun je beginnen aan je MiniCruise naar Newcastle! Je hebt de hele middag en avond op het schip en je zal je niet vervelen. Kijk hoe de ferry de haven uitvaart of winkel in de shop aan boord. Er zijn verschillende restaurants aan boord, dus neem een kijkje op de kaart en maak een keuze. Kies je voor een hamburger met friet, een vers gebakken zalm, een heerlijke steak of liever een vegatarisch gerecht? Het is leuk om ’s avonds even te gaan swingen in de nachtclub met een liveband of onderuit te zakken terwijl je luistert naar de troubadour aan boord.

Ontdek Engeland tijdens MiniCruise
Om de dag echt goed te beginnen, ontbijt je tijdens je Minicruise naar Newcastle in het buffetrestaurant. Ondertussen krijg je te horen dat de ferry Newcastle binnenvaart. Tijdens een MiniCruise, heb je heen en terug dezelfde hut, dus je kunt je spullen lekker laten liggen!

Wanneer je eenmaal van boord bent, wordt je met een tourbus naar het centrum Newcastle gebracht. Het is een tip om van te voren te bedenken wat je wil doen in deze stad. Je hebt er vele winkels: van internationale ketens met allerlei koopjes tot vintage boetiekjes met mooie outfits. Aan de rivier de Tyne vind je allerlei leuke terrasjes! Als je even doorloopt, kom je ook de Millenium Bridge tegen. Deze brug trekt vele architectuurliefhebbers vanwege zijn aparte bouwstijl. Aan de overkant vind je het BALTIC, een museum voor hedendaagse kunst wat tevens een prachtig uitzicht biedt over Newcastle. Nog tijd over? Borrel dan nog even in een typisch Engelse pub of loop door de straten voor wat mooie foto’s van de historische gebouwen. Voetballiefhebber? Je kan ook een voetbalwedstrijd bekijken van Newcastle United. Gelijk een leuke beleving met de ferry naar Engeland!

Lees ook:  Kleurrijk backpacken

Nagenieten aan boord
De bus brengt je weer naar de ferry. Tijdens de terugreis geniet je na van een leuke dag en vermaak je je met alle faciliteiten op de cruiseferry. Na een fijne nacht kom je in de loop van de ochtend weer aan in IJmuiden.

Maak een mini stedentrip naar Newcastle: met een extra beleving op zee. Houd DFDS Seaways in de gaten voor de nieuwste MiniCruises en aanbiedingen! Bekijk ook de infographic van de 3-daagse MiniCruise Newcastle voor een impressie.

King_Seaways
 
newcastle

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “ADVERTORIAL: Minicruise naar Newcastle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *