Thuiskantoor

Thuiswerken, of het nu als zzp’er is of in het kader van ‘Het Nieuwe Werken’, lijkt ideaal. Want je hebt geen gedoe met file’s of vertragingen, je kan je eigen tijd indelen, tussendoor kan je wat huishoudelijke klusjes doen, je hoeft geen koffie uit die ellendige koffie-automaat te drinken…

Ben je echter klein behuisd dan kan het creëren van een fijne werkplek ook weer nadelig zijn. Waar laat je bijvoorbeeld al je kantoor-gear zonder dat het een rommel wordt? Gelukkig komen tal van designers, die slim inspelen op de thuiswerk-trend, de laatste tijd met inventieve oplossingen voor thuiswerken.

Opklapbaar bureau
Een voorbeeld van zo’n ontwerp is de PodPad; een bureau dat je kan ophangen aan en inklappen tegen de muur. Klap je de PodPad open dan is er ruimte voor een iPhone-dock die verbonden is met het geïntegreerde ausiosysteem. Ook is er natuurlijk plek voor je laptop, je kan je mappen kwijt, er is een oplaadstation aanwezig voor al je gadgets en ook je sleutels en andersoortige rommel kan je kwijt in de PodPad. Klap je het bureau vervolgens dicht, dan zou je haast denken dat je een modern kunstwerk aan de muur hebt hangen. Ideaal! Wel even sparen, de PodPad is namelijk met een prijskaartje van $1200 niet super-goedkoop. Maar daar staan wel heel veel relaxte thuiswerk-uurtjes tegenover…

Lees ook:  Verhalen achter de KLM-huisjes

4 comments on “Thuiskantoor

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *