M.J. Bale

NRC-columniste Japke-d. Bouma schreef in januari een erg treffend stuk op de NRC-website met de titel “Kledingadvies voor mannen op kantoor – doe een Lodewijk Asscher”. Kern van het artikel? Dat de gemiddelde Nederlandse kantoorman toch vooral die lease-auto eruit moet gooien en het geld dat ie daarmee bespaart twee keer per jaar naar een nette zaak moet brengen voor een pak. “Geen gekkigheid, gewoon een pak voor iedere dag”, aldus Japke.

En zo is het net! Want ja, het oog van je collega wil ook wat en daarnaast is het de investering simpelweg meer dan waard. Maar dan komt het volgende ‘probleem’… Waar ga je heen voor zo’n goed pak? Wij tippen graag de website van M.J. Bale. Een ware eyecandy-website, met veel mooie lookbooks, een overzichtelijke indeling én goede pakken!

M.J. Bale is een Australisch menswear label dat bekend staat om haar zeer geraffineerde op maat gesneden pakken. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit, onder ander door het gebruik van merinowol. Helaas zijn er momenteel nog geen M.J. Bale shops buiten Australië, maar gelukkig verschepen ze hun pakken wel internationaal. Maar zoals gezegd, het bekijken van de site is al een snoepreis an sich.

Heb je de geest gekregen bij het lezen van bovenstaande en besef je bij jezelf dat:

een man met slechte kleren als een zin is met een taalfout. Een wedstrijd waarin niet gescoord wordt. Een auto met een spoiler….” (aldus, opnieuw hier, Japke-d Bouma)

ga dan eens goed spieken bij M.J. Bale, laat je inspireren en maak van jezelf zo’n kantoorman met gewoon een goed pak…

Lees ook:  Oh holy high heels (#hogehakkendag)

M.J. Bale - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
 
M.J. Bale - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
 
M.J. Bale - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
 
 
M.J. Bale - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2 comments on “M.J. Bale

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *