Slowtime horloge

Sommige mensen worden ongeduldig als ze geen horloge om hebben, anderen juist niet, die worden er kalmer van: ‘time will tell’. Ook de reden dat je als man bij een smoking geen horloge draagt, omdat op zo’n avond (in gezelschap van een dame) de tijd er niet toedoet. Een nieuw horlogemerk geeft zijn eigen draai aan tijdsbesef. De slow watch heeft slechts één wijzer en geeft alleen kwartieren aan. En dan komt het dus niet op een minuutje.

Door minuten en seconden achterwege te laten, wordt tijd op een andere manier geïnterpreteerd. Volgens eigen zeggen focust slow watch daarmee op wat echt belangrijk is: leven in het moment! Christopher Noerskau en Corvin Lask, de bedenkers van slow watch, stellen: “We hebben de slow watch gecreëerd om ons leven simpeler te maken. Om onszelf te herinneren niet elke minuut te haasten, maar te leven in het nu. Onze tijd op aarde is beperkt, laten we het niet verspillen aan het najagen van tijd zelf.”

De horloges worden in Zwitserland gemaakt van stainless steel en zijn tot 100 meter waterdicht. De slow watch kast is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; zwart, zilver en goud, allen met stainless steel, kalfsleren, canvas of nylon band. De wijzer op de klok (met Zwitsers GMT uurwerk) draait letterlijk twee keer zo langzaam als een normaal horloge. Niet alleen bijzonder ontwerp, maar een ook een prima design.

Lees ook:  Fit@work

4 comments on “Slowtime horloge

  1. Pingback: Goodie Bag der goodie bags - Slow watch | Lifestyle Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *