Miniwarenhuis voor mannen

Exact een jaar na het lanceren van de webshop sixandsons.com, opent Six and Sons eind 2013 een offline concept store op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Het miniwarenhuis voor mannen staat vol met rekwisieten en unieke producten van over de hele wereld; van Amerika tot Japan en van Scandinavië tot China.

Rauwe mannelijke uitstraling
De naam Six and Sons is afgeleid van Alexander Six, de oprichter en curator van de winkel, zijn zonen’ zijn de ambachtslieden, de kunstenaars en de ontwerpers die ofwel de producten hebben gemaakt of ze een nieuw leven hebben gegeven. Het pand beslaat twee verdiepingen met een rauwe mannelijke uitstraling. Beneden kan je onder andere terecht voor vintage meubels, bijzondere accessoires voor in huis, kleding, tassen en kookspullen. Boven is een café voor koffie, ontbijt en lunch.

Verzameling vondsten
Alexander, een voormalig art director en setdesigner bij reclamebureau’s, kwam vaak mooie objecten tegen, die hij verzamelde. Deze vondsten bracht hij in eerste instantie samen op zijn website en nu is er dus ook een eigen winkel. Merken die de winkel vertegenwoordigt zijn o.a. Van Daneson, Campfire Cologne, het Zweedse merk by Mutti en UNDSCVRD.

Mannelijke touch
De winkel die tot nu toe voornamelijk op mannen gericht is, gaat zich in de toekomst ook focussen op vrouwen, onder andere met sieraden en ondergoed- en kleding collecties. Overigens wordt dit wel vrouwenkleding met een mannelijke touch!

Info
Six and Sons
Haarlemmerdijk 31
Amsterdam
www.sixandsons.com

Lees ook:  Dé mode musthaves voor zomer 2017

1 comment on “Miniwarenhuis voor mannen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *