Opblaasmeubels

Ontwerpers vinden overal inspiratie voor praktische of opvallende meubels. Met textiel kiest de Groningse designer Lambert Kamps voor een gebruikelijk materiaal. Toch kun je zijn meubels niet bepaald alledaags noemen. Kamps zoekt raakvlakken tussen design, kunst en architectuur en vindt ze. Op zich is duidelijk dat het om meubels gaat. Maar je moet ze wel zelf oppompen. Die insteek geeft een vloeiend en organisch effect. Je blaast het inflatable furniture op en bepaalt zo zelf het uiterlijk van je interieur. En als je verhuist laat je je kast, bed, tafel of stoelen gewoon leeglopen. Inpakken en wegwezen. Ook als het nieuwe huis wat kleiner is, hoef je niet te wanhopen. De opblaasmeubels geven je alle vrijheid en flexibiliteit om exact te kiezen wat je nodig hebt. Overdag een luie stoel, boekenkast of tafel en ’s nachts een heerlijk zacht bed. Hopelijk is de compressor die de meubels opblaast een beetje stil.

Lees ook:  Maanglobes en heel veel meer

3 comments on “Opblaasmeubels

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *