Misc Store Amsterdam

In 2010 opende Misc-store.com met succes zijn online deuren. Misc-store is een webshop met een ‘miscellaneous’ aanbod, oftewel een vrij ongekaderd en nogal divers aanbod van met name kantoorartikelen. En nu is er sinds december 2013 ook een offline winkel te bezoeken met het kenmerkende Misc-store gevoel voor esthetiek. De perfecte shop voor iedereen met een voorliefde voor producten die zowel praktisch zijn, als inspireren en verfraaien.

Werkplek 
in de breedste zin van het woord
Tegelijk met de opening van de Amsterdamse winkel legt Misc-store een sterkere focus op producten voor de werkplek in het breedste zin van het woord: van een groot assortiment van hoogwaardige schrijfwaren tot regenjassen van Postalco speciaal voor forenzen. En van fraaie handgemaakt Japanse scharen van Tajika tot een meubelserie van Dare Studio. Kortom een assortiment van must-haves voor elk bureau of kantoor.
 De winkel is daardoor een verlengstuk van de bestaande webshop.

Inspiratie
Uitgangspunt voor het Misc-store assortiment is dat we een groot deel van ons leven besteden we aan werken en werk een groot deel van onze identiteit bepaalt. Dus waarom creëren we dan niet een inspirerende werkplek? Als eigen ondernemer kan ik die gedachte alleen maar beamen! Een bezoekje aan misc online dan wel offline is je tijd dan ook meer dan waard.

Bezoekadres
De Clercqstraat 130, Amsterdam
woe – vrij: 13.00 – 19.00 u
zat: 12.00 – 18.00 u

Lees ook:  Fietsmand nieuwe stijl
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Misc Store Amsterdam

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *