Tattoo shop voor objecten

Uncover Lab is ‘s werelds eerste ‘tattoo shop’ voor objecten. Bij Uncover Lab loop je echter niet binnen om je lichaam, maar om producten persoonlijker te maken. Dit doen ze in de hoop dat mensen een sterkere band ontwikkelen met hun spullen en er duurzamer mee omgaan. Bovendien worden bezittingen zo een stuk origineler maken.

Persoonlijk product/cadeau
Uncover Lab noemt zichzelf tattoo shop, omdat ze dezelfde werkwijze hebben als een echte tattoo shop; ja kan spontaan binnenlopen met of zonder idee en je gaat vervolgens in gesprek met de designers. Wanneer je samen met de designer hebt besloten wat het design gaat zijn, wordt het product (dat je zelf hebt meegenomen of in de winkel hebt aangeschaft) met een laser cutter bewerkt. Binnen de kortste tijd sta je weer buiten met je vernieuwde, persoonlijke product! Leuk voor jezelf maar ook om te geven aan iemand anders.

Nieuwe winkel
Na 4 maanden in een pop-up-store gezeten te hebben, heeft Uncover Lab begin december een nieuwe winkel in Amsterdam betrokken middenin concept-store Hutspot. Must-visit!

Lees ook:  Een kleurrijke storm van inkt
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Tattoo shop voor objecten

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *