Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VerzamelaarsJaarbeurs

In het weekend van 23 en 24 november vindt de grootste vintagebeurs van Europa plaats: de VerzamelaarsJaarbeurs. Designstoelen, oude auto’s, zakhorloges, antieke fototoestellen, stripboeken en vele andere retrospullen en curiosa zijn te vinden in de 2000 stands verdeeld over 5 hallen in de Jaarbeurs Utrecht.

Dutch Collectors Awards 2013 én Design Challenge
Tijdens de beurs wordt de Dutch Collectors Award 2013 uitgereikt aan de meest bijzondere of opmerkelijkste verzamelaars in 4 verschillende categorieën. Daarnaast wordt er een speciale Design Challenge georganiseerd onder leiding van kunstenaar-verzamelaar Pet van de Luijtgaarden.

Hierbij gaan 10 industrieel ontwerpers, studenten van de TU Eindhoven, TU Delft en Universiteit Twente tijdens de beurs live aan de slag met het creëren van een praktisch design kunstwerk dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan een LEGO-tapijt, een stoel van aanstekers of een lamp gemaakt van cd’s.

Speciale expositie Vredespaleis
Deze editie is er speciale aandacht voor het 100-jarige jubileum van het Vredespaleis. De 100ste verjaardag van dit belangrijke internationale instituut is aanleiding voor een expositie met allerlei Vredespaleis-memorabilia. Verzamelaar Vincent Stittelaar stelt op de beurs allerlei voorwerpen uit zijn omvangrijke Vredespaleis-collectie tentoon. Denk hierbij aan borden, blikjes, penningen, sneeuwbollen, bekers, sigarendozen en lepeltjes. Eén van de bijzondere stukken is een houten stoel met rood fluweel, afkomstig uit het oude academiegebouw ontworpen door meubelmakers van meubelfabriek Pander.

Win vrijkaarten!
Ben jij vintagefan of gewoon gek van curiosa en zelf ook een fervent verzamelaar? Dan maak jij nu kans om gratis kaarten te winnen voor het event. Daily Cappuccino mag namelijk 5×2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is naar onze facebook-pagina gaan en het betreffende bericht over de VerzamelaarsJaarbeurs te liken! Good luck!!

Algemene info
*  Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6 te Utrecht
* Zaterdag 23 november (9.00 tot 17.00 uur) en op zondag 24 november (10.00 tot 17.00 uur)
*  Entreeprijs aan de kassa: €13,- (kinderen t/m elf jaar gratis), voorverkoop via de website: €11,50.
* Meer informatie, voorverkoop, korting en filmbeelden: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

3 comments on “VerzamelaarsJaarbeurs

  1. Pingback: Duizenden verzamelingen - VerzamelaarsJaarbeurs | Lifestyle Blog

  2. Pingback: VerzamelaarsJaarbeurs voorjaar 2014 | Lifestyle Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *