UNDSCVRD

Vanuit een zoektocht naar speciale mannentassen en accessoires richtte Matthijs Tielman in 2011 de webshop UNDSCVRD op. De trend bij mannen om een tas te dragen werd een aantal jaren geleden al aangewakkerd door internationale beroemdheden zoals Pharell Williams en David Beckham. Tegenwoordig zie je de mannentas steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld.

Ontdekkingsreiziger
De naam UNDSCVRD (undiscovered) geeft precies aan waar de shop voor staat: het aanbieden van een portfolio aan speciale en nog niet eerder ontdekte labels. Als een ware ontdekkingsreiziger reist oprichter Matthijs dan ook de hele wereld over op zoek naar merken met een bijzondere achtergrond, een specialistisch design of ambacht.

Internationaal tassen-platform
Inmiddels geniet UNDSCVRD internationaal de reputatie van een goed platform om je tassenmerk te introduceren en kloppen de merken bij ze aan. UNDSCRVD pikt vervolgens de pareltjes eruit. Zo hebben ze recent het Londense merk Oppermann opgenomen in hun collectie. Een merk dat nog geen jaar bestaat en het geesteskind is van de broers Oppermann, geboren in Zweden, opgegroeid in Duitsland en nu dus woonachtig in Londen. Deze achtergrond zie je ook terug in hun merk; de designs zijn Scandinavisch, met een vleugje Britse flair, gemaakt met Duitse degelijkheid – van Nederlandse huiden overigens.

To be discovered!

Andere merken die UNDSCVRD in zijn portfolio heeft zijn onder meer het Zweedse merk Sandqvist, de Nederlandse merken frrry en Travelteq, het Zwitserse label QWSTION, het Deense Royal Republiq en binnenkort het Amerikaanse merk Topo en het exclusieve Japanse label Porter. De webshop is kortom een unicum in het samenbrengen van speciale tassenmerken en accessoires wereldwijd….and to be discovered!

Lees ook:  Espresso van porselein
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “UNDSCVRD

  1. Pingback: Miniwarenhuis voor mannen - Six and Sons | Lifestyle Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *