Mighty Purse

Misschien wel één van de grootste frustraties als je onderweg bent: je telefoon is leeg. Net nu je hem nodig hebt. Handbag Butler bedacht een mooie oplossing: de Mighty Purse. De Mighty Purse heeft een verborgen ingebouwde batterij met micro USB kabel die de meeste smartphones en tablets twee keer op kan laden. Daarna moet je de batterij opladen via een USB kabel aan je computer zodat hij weer twee laadsessies mee kan. LED lampjes in de Purse geven aan hoe vol de batterij nog is.

De Mighty Purse is daarnaast ook fashionable, gemaakt van echt leer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij is bovendien klein genoeg voor je handtas en groot genoeg om los te dragen. Kortom, een handige accessoire en bovenal: nooit meer een lege telefoon!

 

Lees ook:  Mannen opgelet: deze fashion apps móet je hebben!

0 comments on “Mighty Purse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *