Webshop Till You Drop

Op 12 en 13 oktober wordt in DeFabrique in Utrecht voor de tweede keer ‘Webshop till you drop‘ georganiseerd. Speciaal geselecteerde webshops presenteren een weekend lang hun allerleukste en unieke aanbod. Een ruim aanbod van stands, workshops, culinaire verwennerij, gelegenheid om je social media foto professioneel te laten nemen en nog veel meer.

Offline webshops bezoeken
Hét event kortom, waar bijzondere en leuke webshops zich offline presenteren. Een bijzonder fenomeen voor een webshop, waarbij je normaal gesproken alleen kunt shoppen via een beeldscherm. Bij Webshop Till You Drop is het mogelijk om de producten te zien, te ervaren, te passen en direct te kopen.

Win vrijkaarten!
Lijkt het je leuk om dit event bij te wonen? Gratis en voor niets? Dat kan, want Daily Cappuccino mag 5×2 entreekaarten weggeven. Het einige wat je daarvoor hoeft te doen is naar onze facebook-pagina gaan en ons te liken!

Lees ook:  Food Truck Festival Trek
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Webshop Till You Drop

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *