SweetPunks!

There is a new webshop in town and it is called: SweetPunks! Een shop waar je shirtjes voor zowel mannen als vrouwen én kinderen kan kopen. Niet heel bijzonder zal je denken, er zijn immers zoveel shops waar je tegenwoordig shirts online kan kopen. Maar SweetPunks! is net wat anders dan anders…

SweetPunks! Society
De bedenkers en oprichters van SweetPunks! hebben namelijk als droom om een SweetPunks! Society te creёren waarin het niet uitmaakt of je trendsetter of trendvolger bent, Sweet as sugar or just an ordinary Punk!

Rauw met een zacht randje
De rauwheid in de punk wereld kunnen de twee heren van SweetPunks! goed waarderen. Invloeden hiervan laten ze terugkomen in de ontwerpen. Naast het rauwe, hebben de ontwerpen ook allemaal een zachte kant doordat voornamelijk felle kleuren worden gebruikt. De naam SweetPunks! is dan ook geënt op bovengenoemde combinatie. SweetPunks! maakt z’n ontwerpen way out of the box. Er is geen gebondenheid aan het maken van shirts in één stijt, wat SweetPunks! vrij uniek maakt.

Op de website, www.sweetpunks.com wordt het accent gelegd op de T-shirts door alles licht, eenvoudig en overzichtelijk te houden. Oordeel zelf over de website en natuurlijk de producten, and buy it + like it if you love it!

Lees ook:  Fashionable stalen neuzen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “SweetPunks!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *